Bedevaart in het voetspoor van de Heilige Norbertus

Parochiereis door Europa van 4 juni tot en met 9 juni 2018

De Norbertusparochie gaat begin juni op reis in het voetspoor van haar patroonheilige.

De reis gaat langs verschillende steden en plekken in Europa waar Norbertus heeft geleefd en gewerkt, waaronder de Duitse steden Xanten (Noordrijn-Westfalen) en Maagdenburg (Saksen Anhalt) en de Tsjechische hoofdstad Praag. Op 6 juni, de sterfdag van Norbertus, wordt een bezoek gebracht aan het graf van de heilige in het Strahofklooster in Praag. Ook de stad wordt daarbij uitgebreid bezichtigd.
norbertus

Tijdens de reis worden ook Norbertijner abdijen bezocht, waaronder de Abdij van Berne in Heeswijk.

Geїnteresseerden zijn van welkom om deel te nemen aan deze Norbertus bedevaart door Europa. Aanmelding is mogelijk tot 1 mei a.s. ( vol is vol…. )

Contact voor aanmelding en informatie: Margret Pater (0597-415368 of pastor Bernard Buit (0598 – 470712).

norbertus2