Leef je geloof

GezinGeloven doe je niet alleen in de kerk. En ook niet alleen met je hoofd of gevoel. Geloven gaat je hele leven aan. De inmiddels overleden bisschop Muskens van Breda schreef daar ooit over: ‘Katholicisme is een manier van in het leven staan, van genieten, van vriendschap en intimiteit, van eten en drinken, van liturgie en gebeden. Het is een manier van omgaan met de dood, van vertrouwen hebben omdat God alles doortrekt.’

Daarom vindt u op deze website informatie over vieringen in parochies, over diocesane dienstverlening, over het bisdomkantoor en over adviesraden. Maar ook berichten over processies en bedevaarten, een visie op de parochie van de toekomst, en aankondigingen van evenementen in het bisdom. U leest wat we te koop hebben in de bisdomwinkel. En we berichten over actualiteiten in bisdom en wereldkerk. In het vertrouwen dat God uiteindelijk het eerste en het laatste woord heeft.