Nalaten aan de kerk : dichtbij huis, dichtbij uw hart

Onze kerkgemeenschap bestaat omdat het geloof van generatie op generatie is overgedragen. Het is nu onze beurt om het vuur door te geven. Dat kan ook door de kerk als begunstigde op te nemen in uw testament. U legt daarin vast dat behalve uw naasten – kinderen, familie of vrienden – u ook de kerk wilt laten delen in wat u zelf mocht ontvangen. Uw nalatenschap draagt bij aan de kerk als levende gemeenschap in de toekomst. Voor viering van geboorte en huwelijk maar ook momenten van troost en verdriet. Aandacht voor zieken, ouderen en mensen in nood in de wereld. Wat u nalaat kan een bestemming krijgen dichtbij huis en dichtbij uw hart. Wilt u meer weten over de mogelijkheid om na te laten aan de kerk, neem dan contact op met uw parochiebestuur.