Pelgrimage naar de eeuwige stad

Gaat u mee op zoek naar de roots van ons katholiek geloof?

Sinds de middeleeuwen trekken duizenden Christenen ieder jaar op pelgrimage, waarbij Rome voor velen de eindbestemming is. Het is dan ook niet voor niets dat Rome de belangrijkste stad van Italië is en de zetel van de paus. Gaat u mee op zoek naar de echte verhalen achter de mozaïeken, mythes en martelaren? Ga jij mee om de mooiste basilieken en kathedralen te zien? Gaat u, ga jij mee om betekenisvol te ontmoeten en op zoek te gaan naar de roots van ons katholiek geloof? Ga jij, gaat u mee op bezoek bij de paus?

In de herfstvakantie van dit jaar ( 20 t/m 27 oktober ) organiseren we vanuit de Heilige Jacobusparochie een pelgrimsreis naar Rome, voor ALLE parochianen van ons bisdom, jong en oud. Pelgrimeren is ontmoeten, samen vieren, samen delen en je geloof verdiepen.

Al meerdere jaren organiseren we reizen naar Lourdes, Polen, Israel, enz. en dit jaar naar Rome. We hopen dat er vele mensen met ons mee gaan, in de voetsporen van Petrus. We zullen de reis gaan maken per Royal class touringcar, en zullen naast Rome een aantal andere prachtige steden aan doen. De pastorale begeleiding is in handen van pastoor Marco Conijn.

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de reis, bel dan voor meer informatie met 06-81056653. Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar, geef u dus snel op !

Hartelijke groet,
Arrivederci,

Wilfred Manning | Reisleider