17 oktober: Kerkmuziekdag in St. Franciscuskerk te Franeker

zaterdag 17 oktober 2020

Op zaterdag 17 oktober 2020 organiseert de SGGL (Diocesane Commissie Sint Gregorius van het Bisdom Groningen-Leeuwarden) weer een muzikale bijeenkomst. Deze keer in de Sint Franciscuskerk te Franeker. De stukken die we gaan instuderen zijn nog niet bekend, maar ze zijn niet te moeilijk, niet te hoog maar wél heel mooi!! U bent van harte welkom met uw koor of een aantal koorleden – of solo – om naar Franeker te komen en met elkaar nieuwe liederen en koorwerken in te studeren. Een dag vol van zingen met elkaar, wederom onder leiding van kerkmusicus Mark Heerink die het programma met bestuursleden van de SGGL heeft georganiseerd.
Noteert de datum alvast in uw agenda! Opgave via: Lisette Winter (l.winter@bisdomgl.nl)