Actie Kerkbalans 2019

Landelijke Actie Kerkbalans

Verschillende kerken in Nederland houden jaarlijks gezamenlijk de actie Kerkbalans voor het inzamelen van geld voor dekking van de kosten van instandhouding van een geloofsgemeenschap. Landelijk kunt u kijken op de website Actie Kerkbalans.

Op deze pagina vindt u informatie over de Actie Kerkbalans voor parochies in het Bisdom Groningen-Leeuwarden.

Verspreiding  materiaal Kerkbalans 2019

Alle materialen voor de Actie Kerkbalans 2019 zijn binnen en staan sinds donderdag 15 November klaar op het bisdomhuis.  Door medewerkers van het bisdom is alles per parochie ingepakt in dozen. De komende weken gaat alles via contactpersonen naar de parochies. Dit met het verzoek het materiaal door te sturen naar de locale coördinator Kerkbalans. U ontvangt posters, folders, bouwplaten voor kinderen  PLUS attenties voor de talloze vrijwilligers die in actie komen vanaf Januari a.s.

In ons bisdom dit jaar speciale aandacht  voor  kerk en nalatenschap.  Een folder met tips en informatie over  de voordelen van financiele nalatenschap aan de kerk door parochianen.

NB.:  Vergeet niet fototalenten  te mobiliseren voor de nationale  Kerkbalansfotowedstrijd!  Onder het motto:  Wat raakt de kerk in jou?  Wat maakt kerk en geloof waardevol in je leven?  Stuur je mooiste foto op!

Voor  info over Actie Kerkbalans kunt u mailcontact opnemen met  Herald Mensen,  coordinator Kerkbalans van het Bisdom Groningen-Leeuwarden.

Hieronder  linken naar de Nieuwsbrieven Kerkbalans 2019

BriefActieKerkbalans2019

Kerkbalansfotowedstrijd

Kerkbalansbrief3

Kerkbalansbriefpeiling

Kerkbalansbrief 4

kerkbalanssuccesvanhetstartmoment 5

Kerkbalans Nieuwsbrief 6

Klik op bijgaande link voor de uitnodiging aftrap Kerkbalans Rutten met cultuurtheoloog Frank Bosman.

Aftrap kerkbalans Rutten met cultuurtheoloog Frank Bosman