Bijzondere bijeenkomst: Share de journey op 25 september 2020

vrijdag 25 september 2020

Uitnodiging voor een bijzondere bijeenkomst met Mgr. van den Hout, Hella van der Wijst e.a over migranten en vluchtelingen.

Dit gebeuren staat in het teken van de internationale Caritas campagne Share the Journey om vluchtelingen gastvrij te verwelkomen, beschermen, ondersteunen en te helpen participeren en integreren in onze samenleving. Samen vieren we het leven: dat doen we in Nederland op vrijdag 25 september in Groningen.

Een alliantie van organisaties waaronder coöperatie MooieBoel050, het New Life Choir Groningen, het bisdom Groningen-Leeuwarden, Vastenactie en Cordaid nodigen u van harte uit daar bij te zijn.

In een uniek programma met onder meer een voordracht van Mgr. van den Hout, optredens van het Syrische New Life Choir, en vele mensen uit de regio die verhalen zullen delen over internationaal samenleven, dit alles onder leiding van gastvrouw TV presentatrice Hella van der Wijst.

Samen vieren en solidariteit tonen met nieuwkomers in onze samenleving.

Meldt u aan op www.cordaid.nl/groningen

Inloop vanaf 14.30 uur
Start programma 15.00 uur