CdK Drenthe Jetta Klijnsma treedt op in Kerstmusical Emmercompascuum

zondag 9 december 2018

Op zondagmiddag 9 December wordt in de RK Willehaduskerk van Emmercompascuum de kerstmusical ‘’Fijn dat je er bent’ opgevoerd. Jaarlijks kent de voorstelling een prominente gastrol. Dit jaar is dat Jetta Klijnsma, Commissaris van de Koning voor de provincie Drenthe.

De kerstmusical van Emmercompascuum is een begrip – dit jaar voor de elfde keer – en trekt vele toeschouwers. Met meer dan zestig deelnemers wordt ook dit jaar een wervelende musical met zang, dans, prachtige kleding en mooie geluid- en lichteffecten in elkaar gezet.

Iedereen is van harte welkom bij de kerstmusical. Aanvangstijd 15.00 uur.  De toegang is gratis. Aansluitend is vanaf ongeveer 16.00 uur tot 18.00 uur een kerstmarkt bij de kerk. De Willehaduskerk staat aan het Hoofdkanaal o.z. 83 te Emmercompascuum. De kerk is open vanaf 14.15 uur.