Diocesane Bedevaart Lourdes 2016 officieel aangekondigd

Aan het slot van de Maria van Sevenwoudenprocessie in Bolsward op 17 mei j.l. heeft vicaris-generaal Peter Wellen officieel de diocesane Lourdesbedevaart 2016 aangekondigd. Samen met bisschop Gerard de Korte onthulde hij aan het eind van de processie het bedevaartlogo. Er zullen drie reisopties worden aangeboden:

30 april – 8 mei met de bus
30 april – 8 mei VNB Lance (bus speciaal ingericht voor ziekenvervoer)
2 – 7 mei met het vliegtuig

LOGO LOURDES BISDOM 6

De doelstelling is om deze bedevaart vanuit de parochies te ondernemen. Bij het parochiesecretariaat kunt u informatie krijgen wie er in uw parochie de contactpersoon voor de Lourdesbedevaart 2016 is. Deze contactpersoon kan u verder informeren over de wijze van vervoer en eventuele informatiebijeenkomsten. Ook kan hij of zij u meer vertellen over de kosten voor deze reis. Voor volwassenen, kinderen, jongeren en zij die meer medische zorg nodig hebben gelden namelijk verschillende tarieven. Kijk ook op www.vnb.nl voor meer informatie.