Diocesane Lourdesbedevaart mei 2016

LOGO LOURDES BISDOM 6

In de meivakantie van 2016 zal er een diocesane bedevaart naar Lourdes worden gehouden. De bedevaart vindt plaats ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het bisdom Groningen-Leeuwarden.

Er zullen drie reisopties worden aangeboden:

30 april – 8 mei met de bus
30 april – 8 mei VNB Lance (bus speciaal ingericht voor ziekenvervoer)
2 – 7 mei met het vliegtuig

De doelstelling is om deze bedevaart vanuit de parochies te ondernemen. Bij het parochiesecretariaat kunt u informatie krijgen wie er in uw parochie de contactpersoon voor de Lourdesbedevaart 2016 is. Deze contactpersoon kan u verder informeren over de wijze van vervoer en eventuele informatiebijeenkomsten. Ook kan hij of zij u meer vertellen over de kosten voor deze reis. Voor volwassenen, kinderen, jongeren en zij die meer medische zorg nodig hebben gelden namelijk verschillende tarieven. Kijk ook op www.vnb.nl voor meer informatie.

De jeugd wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze reis. Voor hen zal er een apart jongerenprogramma zijn.