Emeritus-pastoraal werkster Louise Nuijen (69) overleden

Met droefheid heeft het bisdom Groningen-Leeuwarden kennisgenomen van het overlijden op 4 januari j.l. van emeritus-pastoraal werkster drs. L.A.M. (Louise) Nuijen-Looije.

LOUISE NUYENLouise Nuijen werd geboren op 26 oktober 1946 in Amsterdam. Ze was van 1 augustus 1996 tot 1 oktober 2009 werkzaam als pastoraal werkster in de St. Martinusparochie van Burgum en de H. Martinus en HH. Bonifatius en Gezellenparochie van Dokkum.

Haar uitvaart is op zaterdag 9 januari a.s. om 13.00 uur in de St. Martinuskerk van Burgum, Hillamaweg 35. Daarna vindt de begrafenis plaats in besloten kring. Het correspondentieadres is: Kerkweg 15, 9067 DS Roodkerk.

Het bisdom Groningen-Leeuwarden is Louise dankbaar voor haar hartelijke en deskundige inzet voor de haar toevertrouwde parochianen. Haar professionele leven werd bovendien gekenmerkt door een grote mate van collegialiteit.

Dat zij voortaan in Gods licht geborgen mag zijn.

Peter Pot, secretaris-kanselier