Skip to content

De aanmelding voor de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon is geopend

De aanmelding voor de reizen naar de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon is geopend! Dit loopt via de website van bedevaartorganisatie Huis voor de Pelgrim. Aanmelden is mogelijk tot en met 31 mei 2023. Jongeren hebben de keuze uit verschillende opties, zoals reizen met het eigen bisdom of een ‘backpackers-reis’ waarbij gereisd wordt op eigen gelegenheid.

De Wereldjongerendagen 2023 vinden plaats in Lissabon: een grote, historische stad, hoofdstad van Portugal en het culturele, politieke en economische hart van het land. Lissabon is met 2,9 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Kijk hier voor meer informatie over Lissabon.

Verschillende reisopties

Vanuit Nederland zijn er verschillende reisinitiatieven naar de Wereldjongerendagen 2023. Alle bisdommen organiseren een reis, met een eigen voorprogramma (waarbij sommige bisdommen samenwerken). Daarnaast organiseren verschillende bewegingen en congregaties een eigen reis naar de WJD.

Via bijgaande link kun je je aanmelden voor de reis naar de WJD met het bisdom Groningen-Leeuwarden Ga mee naar de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon! – Bisdom Groningen-Leeuwarden (bisdomgl.nl)

Aanmelding voor de reizen is open en loopt via de website van bedevaartorganisatie Huis voor de Pelgrim (aanmelding mogelijk t/m 31 mei 2023). Kijk hier voor alle reisopties en hoe daarvoor aan te melden.

Logo WJD
Aanvullende informatie

Datum

25/05/2023

Tijd

Locatie

Kosten

Lunch

Aanmelden