Misdienaarsdag 2019 in Appelscha

zaterdag 25 mei 2019

Wie: Uitnodiging voor alle misdienaars en acolieten van het  Bisdom Groningen-Leeuwarden

Wanneer: Zaterdag 25 mei 2019

Waar: Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1 in Appelscha

Programma:  9.45 uur – 15.45 uur

Een gezellige dag voor misdienaars, acolieten en begeleiders met om 10.00 uur een feestelijke eucharistieviering onder leiding van bisschop Ron van den Hout. Daarna spelen in het attractiepark, gezamenlijk eten en afsluitende activiteiten.  Organisatie: pastoor Victor Maagd, bisschoppelijk gelegeerde voor liturgie.

Duinen Zathe/Appelscha ligt op het snijpunt van Groningen, Friesland en Drenthe.

Aanmelding: Bij de pastoor, pastoraal werk(st)er, het parochiebestuur of de contactpersoon van de misdienaars in de parochie. De parochie/misdienaarscontactpersoon moet de namen van de misdienaars en acolieten die meegaan, doorgeven aan het bisdom voor vrijdag 10 mei bij Lisette Winter: l.winter@bisdomgl.nl
Bij de opgave van de misdienaars en acolieten die mee gaan ook graag het aantal begeleiders doorgeven met de volgende gegevens: naam, telefoonnummer en e-mail plus eventuele dieetwensen.

Deelname is gratis.