Skip to content

Bowlen met de bisschop

Op 17 december was er alweer een superleuke activiteit van het Jongeren-Platform! We gingen met een grote groep van ruim dertig tieners bowlen. Het was hartstikke gezellig!

De start was een leerzame catechese van pastor García over het liturgisch jaar en kerst. We eindigden de geloofsles met het bidden van de vespers in de kapel van de bisschop. Hierna gingen we met z’n allen gezellig eten, want we moesten wel energie hebben voor het bowlen! Na de maaltijd liepen we naar de bowlingbaan waar iedereen een leuke avond heeft gehad. Er is door iedereen fanatiek gebowld, ook door de bisschop!

Dit was onze laatste activiteit in 2022. In het nieuwe jaar gaat het Jongeren Platform direct weer van start. De Roepingenavond op 20 januari staat open voor alle jongeren vanaf 16 jaar. Het zal deze keer in het teken staan van de Wereldjongerendagen. Vervolgens is een week later de WJD@Home op Ameland. Het weekend van katholieke jongeren uit heel Nederland, met enkele bisschoppen te gast, als voorbereiding op de internationale WJD met paus Franciscus in het Portugese Lissabon later dit jaar. Aanmelden voor Ameland kan via wjd.nl.  In maart zal er weer een tieneractiviteit zijn. Daar volgt later meer informatie over.

We bieden onze activiteiten voor een gereduceerde prijs aan, zodat het voor alle jongeren mogelijk is om mee te doen. Daarom zijn we ook op zoek naar financiële ondersteuning. Bent u in de gelegenheid om financieel bij te dragen dan zijn we daar namens de jongeren van het bisdom zeer dankbaar voor.

Jongerenwerk van het bisdom kunt u steunen met een gift of donatie via bankrekeningnummer: NL42 INGB 0670 2655 78 t.n.v. Bisdom Groningen – Leeuwarden o.v.v. ‘gift jongerenwerk’.

Lees ook

01
juli

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Het Vaticaan heeft op dinsdag 28 juni op een persconferentie het officiële logo voor het Jubeljaar 2025 openbaar g...

Lees meer

26
januari

Kom jij ook naar de landelijke Inspiratiedag voor diaconale initiatiefnemers?

Kom jij ook naar de landelijke Inspiratiedag voor diaconale initiatiefnemers?

Op zaterdag 11 februari 2023 is er een landelijke inspiratiedag voor mensen die zich inzetten op gebied van diaconie en cari...

Lees meer

26
januari

Lezingen Dag van het Jodendom Groninger Synagoge

Lezingen Dag van het Jodendom Groninger Synagoge

Sterke vrouwen zorgen dat Gods verhaal doorgaat. Zondag 21 januari jl. was in de Groningse Folkingestraat synagoge de jaa...

Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *