Online vieringen

Nu door de coronacrisis kerkelijke vieringen beperkt toegankelijk zijn kunt u thuis via televisie en internet de Eucharistie volgen.

Televisie

Elke zondagmorgen wordt vanuit de H. Nicolaaskerk uit Haren de viering live uitgezonden vanaf 9.30 uur. De viering is te volgen via kerkdienstgemist.nl. Van de viering wordt een opname gemaakt, die op ieder moment via kerkdienstgemist.nl te bekijken is.

Elke zondagmorgen zendt KRO-NCRV op televisie (NPO 2) een Eucharistieviering uit. De viering is wekelijks in een andere RK kerk in Nederland.

Elke zondag is om 09.45 uur op NPO2  het ‘Geloofsgesprek’ van Leo Fijen, voorafgaand aan de Eucharistieviering op TV. Tijdens de Adventsweken voor Kerstmis 2020 zijn dat gesprekken met vier bisschoppen.