Pastoraal werkster drs. P.G.M. Hamersma-Sluis nieuwe benoeming in parochie Heilige Norbertus Oost-Groningen

Met ingang van 1 juni 2021 zal pastoraal werkster drs. P.G.M. (Nellie) Hamersma-Sluis, op verzoek van de bisschop, een nieuwe halftime functie aanvaarden in de parochie Heilige Norbertus te Oost-Groningen.

Haar huidige benoeming in de parochie Heilige Liudger te Noord-Groningen zal per dezelfde datum van fulltime naar halftime gaan.

De presentatieviering zal plaatsvinden op zondag 6 juni a.s. om 14.00 uur in de HH. Martinus-Willibrorduskerk te Sappemeer.

Wij wensen pastoraal werkster Nellie Hamersma-Sluis, Gods rijkste zegen toe bij haar werkzaamheden in de parochies Heilige Norbertus als in de Heilige Liudger.