Pater Ton Heymans SJ (88) overleden

Op 24 april is in Nijmegen pater Ton Heymans SJ overleden in de leefdtijd van 88 jaar.

Ton Heymans trad op 7 september 1946 in de orde van de jezuïeten en werd op 22 augustus 1958 priester gewijd in Maastricht. Van 1960 tot 1965 was hij werkzaam in Den Haag als leraar van het Aloysius College en de Schola Carolina. Vanaf 1968 tot 2009 was hij werkzaam als pastor in Groningen, vooral in de St. Jozefkerk aan de Radesingel.

De Eucharistie ten afscheid wordt gevierd op woensdag 29 april om 11.00 uur in de kapel van het Berchmanianum, Houtlaan 4 in Nijmegen waarna hij wordt begraven op het kerkhof Jonkerbos aan de Winkelsteegseweg in Nijmegen. Voorafgaand aan de viering is er gelegenheid om afscheid te nemen vanaf 9.30 uur.

Het bisdom Groningen-Leeuwarden is pater Heymans dankbaar voor zijn pastorale inzet voor het bisdom. Dat hij voortaan in Gods toekomst geborgen mag zijn.

Peter Pot
Secretaris-kanselier bisdom Groningen-Leeuwarden