Tienerweekend Heiloo 14-16 mei

 ‘Meer tijd voor geloof was heel tof!’

De Noord-Hollandse bedevaartsplek in Heiloo was in het weekend van 14-16 mei opnieuw de ontmoetingsplaats voor een tienerweekend van ons bisdom.  Op initiatief van het Jongerenplatform, in samenwerking met de Blauwe Zusters van Heiloo zorgden begeleiders met 21 deelnemers voor een geslaagd programma!

Zoals een deelnemer het onder woorden bracht:

“Ik vond het een fantastisch weekend! Ik heb veel dingen geleerd en nieuwe mensen leren kennen. We hebben leuke en grappige activiteiten gedaan. Ik vond het ook fijn dat we de gelegenheid kregen om te bidden/biechten. De zusters en begeleiders waren super aardig en het was heel gezellig om met ze te kletsen. Het feit dat we met z’n allen meer tijd gaven aan het geloof was heel tof!  Het was mijn eerste keer dat ik naar dit kamp ben geweest, maar het was super leuk!”

Bij het tienerweekend ontstaan vriendschappen, worden verhalen gedeeld en leren jongeren veel over het geloof. Het verblijf en de activiteiten van een tienerweekend worden tegen gereduceerde prijs aangeboden. Een lage drempel zodat alle jongeren mee kunnen doen.  Financiële ondersteuning voor deze jongerenactiviteit van het bisdom wordt erg op prijs gesteld. Het Jongerenplatform is dankbaar voor elke gift die dit werk voor de toekomst van de kerk steunt.

Geef uw gift of donatie via bankrekeningnummer:  NL42 INGB 0670 2655 78 t.n.v. Bisdom Groningen – Leeuwarden o.v.v. ‘gift jongerenwerk’.