Tjitze Tjepkema nieuwe pastoor van parochie HH. Petrus en Paulus

Tijdens de weekendvieringen van 12 en 13 december jl. is zowel in de parochie HH. Petrus en Paulus te Frederiksoord, Heerenveen, Steggerda en Wolvega als in de Immanuel parochie in Coevorden, Nieuw Schoonebeek, Schoonebeek, Steenwijksmoer en Weiteveen bekend gemaakt dat met ingang van 1 maart 2021 drs. T.T.(Tjitze) Tjepkema de nieuwe pastoor gaat worden in de parochie HH. Petrus en Paulus. Tjitze Tjepkema is tien jaar pastoraal werkzaam geweest in de Immanuelparochie, waarvan de laatste twee jaren als pastoor.

Hij volgt in Heerenveen de paters Spiritijnen op die hun missie-opdracht per 31 december 2020 teruggeven aan de bisschop.

De bisschop wenst pastoor Tjepkema een goede afronding van zijn taken in de Immanuelparochie, een goede verhuizing naar Heerenveen en een fijne start in de parochie HH. Petrus en Paulus.