Uitnodiging bijeenkomst ‘Avond over de Bijbel’

donderdag 24 januari 2019

Wil je meer weten over de bijbel als boek?  Op donderdag 24 januari 2019 is in Musselkanaal een informatieve avond over het belangrijkste geschrift van onze kerk. Over de ontstaansgeschiedenis, verschil tussen Oude en Nieuwe Testament, verschil in gebruik tussen protestantse en katholieke eredienst. En natuurlijk je eigen vragen. Georganiseerd door de Projectgroep Toerusting van het Vicariaat Groningen-Drenthe. Inleiders: diaken Frans Wielens en pastoor Koos Tolboom. Bedoeld voor iedereen actief in de liturgie en catechese en andere geïnteresseerden.  Aanvang 20.00 uur. Locatie: Parochiehuis, Sluisstraat 78 in Musselkanaal. Opgave tot 17 januari via Lisette Winter/Vicariaat Groningen-Drenthe, 050 – 4065888.
E vicariaatgrdr@bisdomgl.nl. Toegang is vrij.

Klik op bijgaande link voor de informatiefolder Uitnodigingsfolder Bijbel wat is dat voor boek