Vastenactie Scholentour gaat weer van start

De Vastenactie Scholentour gaat tijdens de vastentijd in 2019 weer op bezoek bij basisscholen in Nederland met een spetterende musical en interactieve gastlessen. Ook dit jaar waren de scholen enorm enthousiast! Meer dan 80 scholen deden mee.

Iets doen voor een ander kind in een ontwikkelingsland staat centraal. Wij helpen de kinderen na te denken over wat zij hier hebben en andere kinderen daar niet zoals schoon drinkwater. Het campagnethema van Vastenactie voor 2019 is dan ook: “Water verandert alles”. En natuurlijk worden de kinderen enthousiast gemaakt om in actie te komen!

Bekijk hier alvast onze korte film over het belang van schoon water.

Inschrijving Scholentour 2019 geopend
Uw school kan ook deelnemen aan de komende Scholentour en zich vanaf nu inschrijven voor de musical of de gastlessen. Deelname aan de Scholentour is gratis, het enige dat wij van de scholen vragen is een fondsenwervende activiteit tijdens de campagne. Inschrijven kan tot 31 oktober a.s.
Wees er dus snel bij want vol = vol!

Om een goede indruk te krijgen van de Scholentour hebben wij een korte film gemaakt. Klik hier om dit filmpje te bekijken.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u meedoen aan de Scholentour? Meld uw school dan zo snel mogelijk aan. Download het inschrijfformulier en de bijbehorende toelichting of kijk op www.vastenactie.nl/scholen/scholentour2019 voor meer informatie en de formulieren. Wanneer u op zoek bent naar een fondsenwervende activiteit vindt u hier ook genoeg inspiratie en tips. Zo hebben wij een kant-en-klaar sponsorlooppakket samengesteld voor scholen die in beweging willen komen en dit is vanaf januari 2019 in onze webshop gratis te downloaden!

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kitty Trilsbeek helpt u graag. U kunt haar dinsdag tot en met donderdag bereiken per e-mail via scholentour@vastenactie.nl of telefonisch op 070-7796008.