Vieringen bisschop Van den Hout in de Goede Week en Pasen

De bisschop gaat voor in vieringen verspreid in het noordelijk bisdom. De heilige oliën van de Chrismamis worden door de priesters meegenomen naar de parochies.

Paasvieringen bisschop:

– Palmzondag: op zaterdagavond 19.00 uur in Roden (Triniteit) en zondag om 10.00 uur in Assen (Maria tenhemelopneming). Beide worden gestreamd.

– Chrismamis: ’s morgens op Witte Donderdag om 10.30 uur in de Dominicuskerk in Leeuwarden (via live-stream te zien) in aanwezigheid van de Priesterraad en leden van de Diocesane Pastorale Raad.

– Witte Donderdag: om 16.00 uur in Roden (Triniteit, met livestream) en 19.00 uur in de Dominicuskerk in Leeuwarden (met livestream)

– Goede Vrijdag: om 15.00 uur de Kruisweg in het park bij de Bonifatiuskapel te Dokkum, en de viering van het lijden en sterven van de Heer om 19.00 uur in de Dominicuskerk in Leeuwarden (met livestream).

– Stille zaterdag: Paaswake in Assen om 19.30 uur (Maria tenhemelopneming, met livestream).

– Hoogfeest van Pasen: zondag om 9.00 uur in Assen (Maria tenhemelopneming) en 11.00 uur in de Sint-Jozefkathedraal te Groningen (livestream via YouTube)

Livestream uitzendingen van de vieringen op internet zijn te vinden via de websites van betrokken parochies.

Voor de Paasbrief kunt u op bijgaande link klikken. Paasbrief van de bisschop