Skip to content

Neem nu een gratis abonnement op een of meer nieuwsbrieven van rkkerk.nl

Aan de website rkkerk.nl zijn verschillende gratis nieuwsbrieven gekoppeld. Er is een nieuwsbrief met recent nieuws over de kerkprovincie en de bisschoppenconferentie. Daarnaast zijn er speciale nieuwsbrieven over de AVG en over Caritas in de Nederlandse Kerkprovincie.

Een abonnement op de rkkerk-nieuwsbrief is gratis en het biedt een makkelijke, laagdrempelige manier op de hoogte te blijven van wat er speelt in de R.-K. Kerk in Nederland.

Aanmelden is makkelijk, u ontvangt daarna nog een verzoek om de aanmelding te bevestigen en dan staat u geregistreerd als abonnee. Afmelden kan desgewenst eenvoudig door daarvoor de aanwijzingen te volgen die onder aan elke nieuwsbrief staan onder de link ‘uitschrijven’.

AVG-nieuws voor parochies

Voor de AVG-nieuwsbrief geldt hetzelfde. Deze nieuwsbrief is speciaal bedoeld voor diegenen die in de parochies veel te maken hebben met gegevensbeheer. De nieuwsbrief geeft nieuws, tips en link naar handleidingen, voorbeelddocumenten enzovoort op het gebied van gegevensbescherming in overeenstemming met de AVG.

Nieuws en inspiratie op het gebied van de Caritas

2023 06 22 Caritas Nieuwsbrief header

Caritas heeft een eigen platform op rkkerk.nl. Via de url rkkerkcaritas.nl komt u er rechtstreeks. Hier worden nieuws, verdieping en contactmogelijkheden op het gebied van Caritas op één plek samengebracht. Aan dit deel van de site is de Caritas-nieuwsbrief gekoppeld, voor iedereen die op de hoogte wil blijven van nieuws, activiteiten en achtergrondinformatie.

Nu aanmelden:

Wanneer u zich nu direct aanmeldt, ontvangt u al de eerstvolgende nieuwsbrief of nieuwsbrieven. Ook speciale berichten en aanbiedingen die een Extra Nieuwsbrief verdienen, krijgt u dan direct na plaatsing op de website toegestuurd.

Nu aanmelden, klik hier!

Afbeelding via Pixabay.

Lees ook

01
juli

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Het Vaticaan heeft op dinsdag 28 juni op een persconferentie het officiële logo voor het Jubeljaar 2025 openbaar gemaa...

Lees meer

04
oktober

Paus Franciscus inspireert jongeren in België met hoop, liefde en samenhorigheid

Paus Franciscus inspireert jongeren in België met hoop, liefde en samenhorigheid

Het bezoek van paus Franciscus aan België van 26 tot en met 29 september, heeft diepe indruk achtergelaten, vooral bij de v...

Lees meer

02
oktober

Boodschap van de Nederlandse bisschoppen bij Werelddag Migrant en Vluchteling

Boodschap van de Nederlandse bisschoppen bij Werelddag Migrant en Vluchteling

Op zondag 29 september viert de Rooms-Katholieke Kerk de Werelddag van de Migrant en de Vluchteling. Thema dit jaar is ‘Go...

Lees meer