Skip to content

Aanmelden voor de Wereldjongerendagen 2023 kan nog tot 31 mei! Kijk de video’s

De Wereldjongerendagen (WJD) van 2023 komen langzaam maar zeker dichterbij. Vele jongeren hebben zich intussen al aangemeld voor dit grootste jongerenevenement ter wereld, dat van 1 tot en met 6 augustus plaatsvindt in Lissabon. Aanmelden kan nog steeds, maar moet wel gebeuren voor 31 mei. Wie graag eerst nog meer informatie krijgt, kan de drie promovideo’s over de WJD bekijken.

image 6

Met de lancering van de video ‘Het thema van de Wereldjongerendagen 2023’ heeft de landelijke WJD-organisatie recent een online videodrieluik over de WJD compleet gemaakt. Deze derde video legt kort en kernachtig de betekenis uit van het thema: ‘Maria stond op en ging met spoed’. Eerder zijn al gepubliceerd: ‘Wat zijn de Wereldjongerendagen?’ (deel 1) en ‘Wat gebeurt er tijdens de Wereldjongerendagen 2023?’ (deel 2).

Geweldige kans

De Nederlandse WJD-organisatie wil zoveel mogelijk Nederlandse jongeren de kans geven om naar de WJD te gaan. Het biedt de jongeren een geweldige kans om te groeien in geloof, in verbondenheid met leeftijdgenoten, en met vreugde terug te keren om te bouwen aan de Nederlandse kerk van morgen.

De organisatie nodigt iedereen dan ook van harte uit om de drie filmpjes in eigen kring en via de eigen kanalen te verspreiden, om zo een bijdrage te leveren aan het zo breed mogelijk uitdragen en bekendmaken van de Wereldjongerendagen en van de reizen ernaartoe vanuit Nederland. En natuurlijk worden jongeren zelf van harte uitgenodigd om de video’s te bekijken en zich daarna ook aan te melden om mee te gaan.

Aanmelden

Aanmelding voor de Wereldjongerendagen is voor de Nederlandse deelnemers nog open tot en met 31 mei (behalve voor de reis vanuit het bisdom Den Bosch, waarvan de aanmelding sloot op 1 mei). Meer informatie over hoe aan te melden vind je hier:  Ga Mee Naar De Wereldjongerendagen 2023 In Lissabon! Reis Mee Vanuit Het Bisdom Groningen-Leeuwarden – Bisdom Groningen-Leeuwarden (bisdomgl.nl)

WJD filmpje thema afbeelding

BEKIJK FILMPJE 1 OP YOUTUBE

BEKIJK FILMPJE 2 OP YOUTUBE

BEKIJK FILMPJE 3 OP YOUTUBE

Lees ook

01
juli

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Officiële logo voor het Jubeljaar 2025 ‘Pelgrims van hoop’ onthuld

Het Vaticaan heeft op dinsdag 28 juni op een persconferentie het officiële logo voor het Jubeljaar 2025 openbaar gemaa...

Lees meer

27
september

Pastoor Heilige Christoffel parochie stopt

Pastoor Heilige Christoffel parochie stopt

Pastoor Remco Hoogma verlaat per 1 oktober a.s. zijn standplaats bij de Heilige Christoffel parochie in zuidwest Fryslân. H...

Lees meer

25
september

Pastoor Victor Maagd nieuwe plebaan van St.Jozefkathedraal

Pastoor Victor Maagd nieuwe plebaan van St.Jozefkathedraal

Met ingang van 1 februari 2024 is Victor Maagd (45) door bisschop Van den Hout benoemd tot nieuwe pastoor van de Sint-Martin...

Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *